Rent a car Pitesti - Schnelle reservierung


Übernahmestelle
Übergabestelle
Übernahmedatum
Übergabedatum

Contact


pitesti@autonom.ro

Buchungen 24/7 +40 753 04 57 14

Calea Bucuresti 32, Bl. U5, parter

18.05.2022 -sofer Cătălin. Experiența plăcută,a fost punctual, a condus calm si prudent si a fost o companie buna la calatorie. Recomand cu încredere!
ELENA Ell
ELENA Ell
habe vermietet in 2022-05-18

Foarte profi transferul efectuat de Ștefan de la agenția Pitești (Translated by Google) The transfer made by Ștefan from the Pitești agency is very profitable
Marius Taranu
Marius Taranu
habe vermietet in 2022-05-11

Foarte mulțumit de transferul efectuat de Ștefan Manoloiu de la agenția Pitesti.
Valentin Putinu0103
Valentin Putinu0103
habe vermietet in 2022-05-11

Nota 10! Am interactionat cu 2 persoane. Ștefan și Andrei! Foarte profi pe scurt!! Recomand cu drag! ? (Translated by Google) Note 10! I interacted with 2 people. Stefan and Andrei! Very profi in short !! I highly recommend! ⁇
Daniel Ticheaua
Daniel Ticheaua
habe vermietet in 2022-05-10

(Translated by Google) The best, reliable car rental company! Good, clean cars, safe to drive! Thanks to everyone who provides such great service! ? (Original) Det beste, pålitelig bil utleie firma! Gode, rene biler, trygd å kjøre! Takk til alle som sorger for så gode tjeneste! ?
Clara u201cDanielau201d Oprea
Clara u201cDanielau201d Oprea
habe vermietet in 2022-05-05

O experienta deosebita, voi reveni ori de cate ori voi avea nevoie. Interactiunea cu Bogdan Oprescu a fost una excelenta si profesionista. (Translated by Google) A great experience, I will come back whenever I need. The interaction with Bogdan Oprescu was excellent and professional.
Trasca Marian
Trasca Marian
habe vermietet in 2022-04-29

Multumim colegului dvs. Alex Soare, de la Pitesti ,care ne-a rezolvat problemele de fiecare data cu profesionalism si promptitudine. Cu stima, echipa CB Furniture! (Translated by Google) Thanks to your colleague Alex Soare, from Pitesti, who solved our problems every time with professionalism and promptness. Sincerely, CB Furniture team!
Iulian Viorel Pencea
Iulian Viorel Pencea
habe vermietet in 2022-03-28

Raport preț calitate. (Translated by Google) Quality ratio.
Ciobanu Vasile
Ciobanu Vasile
habe vermietet in 2022-01-03

Bunicei (Translated by Google) granny
tudor nicolae
tudor nicolae
habe vermietet in 2021-10-01

Foarte multumit. M-a dus si la Stefanesti! (Translated by Google) Very pleased. He took me to Stefanesti too!
Marian S
Marian S
habe vermietet in 2020-05-20

It is the very best car rental company. It has the best prices on the market and the best services. The people from Autonom are very kind and helpful.
Eduard Duta
Eduard Duta
habe vermietet in 2019-11-20

A great company. kind, helpful and happy to asisst. Wounderful servic.
hillel135
hillel135
habe vermietet in 2019-10-17

Societate specializata pe leasing operational si inchirieri auto cu acoperire in toata tara si in afara tarii . (Translated by Google) A company specializing in operating leasing and car rental with coverage throughout the country and abroad.
Ionut Cristian Cirstea
Ionut Cristian Cirstea
habe vermietet in 2019-07-19

Great staff. Decent prices. Quick and efecient service... Number 1 recommended in Arges
Kalep Roberson
Kalep Roberson
habe vermietet in 2019-04-19

(Translated by Google) Great experience, impeccable service, friendly and efficient staff. I highly recommend. (Original) Super expérience, service impeccable, personnel sympa et efficace. Je recommande vivement.
E S
E S
habe vermietet in 2018-07-25

(Translated by Google) Car rental at reasonable price. Friendly welcome, we offer you coffee. To recommend. (Original) Location de voiture à prix raisonnable. Accueil sympa, on vous offre le café. A recommander.
Coryne Tamagni
Coryne Tamagni
habe vermietet in 2018-03-13

100% ?✔? best choice! I got there a nice, clean, new and very good car, price was ok, very nice and friendly people, willing to help and serve clients at the highest standard. Very simple and fast formalities, I will come back for sure to get there such a good car and service! 100% ??✔
Loredana Cojocaru
Loredana Cojocaru
habe vermietet in 2017-10-24

(Translated by Google) New cars! Excellent attention! After wandering around around Pitesti I found this place by recommendations from various people I met on tour operators. The experience of the place is very nice as they have a very friendly and helpful staff, can deliver or receive the car 24 hours of the day but you must make the contract during office hours. Cars are very comfortable, clean, strong and spacious. Do not waste time looking for trading or elsewhere, this is the best! (Original) ¡Carros nuevos! ¡Excelente atención! Luego de andar dando vueltas en todo Pitesti encontré este lugar por recomendaciones de varias personas que me encontré en las tour operadoras. La experiencia en el lugar es muy agradable dado que tienen un personal muy amable y servicial, puedes entregar o recibir el carro las 24 horas del día pero debes hacer el contrato en horario de oficinas. Los carros son muy cómodos, limpios, fuertes y espaciosos. No pierdas tiempo buscando o cotizando en otro lugar, ¡Este es el mejor!
Pablo Sanchez
Pablo Sanchez
habe vermietet in 2017-04-03

Serviciile Autonom

Autonom ofera serviciul de inchirieri auto non stop in Pitesti, dar si in restul tarii prin cea mai mare retea de mobilitate din Romania. La orice inchiriere auto pe raza orasului Pitesti beneficiati de livrare si preluare gratuita.

Autonom este cea mai mare retea de mobilitate din Romania si acest lucru ne permite sa oferim o varietate de servicii, pe langa cel de inchirieri auto. Tot de la Autonom puteti obtine transferuri cu sofer, masina de inlocuire in caz de dauna, sau chiar leasing operational.

Flota de inchiriat

Parcul de inchirieri auto Autonom este unul din cele mai diverse din Romania. Puteti inchiria masini noi pentru orice nevoie si facem tot posibilul sa va facilitam accesul la o flota variata de automobile de inchiriat.

Poate va doriti sa inchiriati o masina cu transmisie manuala sau automata, un minivan sau o autoutilitara frigorifica, la noi le gasiti pe toate. Daca evenimentul dumneavoastra special cere o inchiriere de lux va punem la dispozitie flota de masini premium din care sa puteti alege modele noi ale unor marci consacrate precum BMW, Mercedes sau Volkswagen.

Daca doriti sa inchiriati o masina convenabila pentru o plimbare scurta sau pentru o deplasare de urgenta, clasele noastre Mini si Economy sunt alegerea perfecta. In caz de inchirieri speciale va oferim din flota noastra de inchiriat autoutilitare, furgonete sau minivanuri.

Sfaturi pentru inchirieri auto de orice fel

Daca alegeti inchirierea auto online de pe site-ul nostru aveti de parcurs trei pasi simpli.

In primul pas va alegeti masina de inchiriat. Puteti alege dintr-o varietate de autovehicule: de la masini mici potrivite pentru un oras aglomerat, pana la autoutilitare ideale pentru transportul de marfuri.

In pasul doi, dupa ce v-ati ales o masina de inchiriat ramane sa o echipati. Puteti adauga asistenta rutiera internationala pentru deplasarile in afara granitelor sau lanturi de zapada, alaturi de un suport de ski.

Tot in pasul doi puteti alege pachetele de protectie care va pot reduce garantia de inchiriere, sau o pot anula in intregime. Cititi mai multe detalii despre garantia la inchiriere si despre pachetele de protectie in Termeni si Conditii.

Pasul trei este probabil cel mai simplu - ne spuneti cine sunteti. Dupa completarea datelor dumneavoastra, un reprezentant Autonom va va contacta pentru a stabili ultimele detalii ale inchirierii.

Nu mai ramane decat sa va uram calatorie placuta.

Orasul Pitesti capitala Judetului Arges

Pitesti este capitala judetului Arges si unul din cele mai dezvoltate orase din Muntenia.

Este un oras mic si confortabil si in acelasi timp centrul industriei automotive din Romania, fiind legat de Bucuresti prin autostrada A1. Nu sunt putine masinile Autonom care vin din uzina Dacia de la Mioveni, un oras din imediata vecinatate a Pitestiului.

Datorita unei distante scurte de doar 120km de Bucuresti, pitestenii au acces rapid la Aeroportul Henri Coanda si Aeroportul Otopeni. In cazul in care calatoriile dumneavoastra va poarta in afara granitelor, este bine de stiut ca puteti inchiria o masina din Pitesti pe care sa o lasati apoi in agentia Autonom din aeroportul Otopeni si sa va continuati drumul pe caile aerului.

Nici tineretul nu lipseste din Pitesti. Orasul este un mic centru universitar cu doua unversitati de stat, ai caror absolventi de profiluri ingineresti raman in mare parte in judet.

Unul din cele mai faimoase festivaluri din Pitesti este Simfonia Lalelor si se organizeaza anual, de aproape 40 de ani, la inceputul fiecarei primaveri. Mai multe detalii despre orasul lalelelor din Romania gasiti pe pagina de Wikipedia.