Rent a car Sibiu - Réservation rapide


Lieu de la  reprise
Lieu de la remise
Date de la reprise
Date de la remise

Contact


sibiu@autonom.ro

Réservations 24/7 +4 0742 800 700
Assistance routière +4 0749 151 037

Strada Cristian 21

Super ok Recomand (Translated by Google) Super ok I recommend
Pal Lucian
Pal Lucian
A loué à 2022-04-04

Serviciu rapid si profesionist. (Translated by Google) Fast and professional service.
Claudiu Hila
Claudiu Hila
A loué à 2021-10-24

Revin,Profesionalisti. (Translated by Google) Come back, Professionals.
Barascu Sorin
Barascu Sorin
A loué à 2021-09-25

Super
Roberto Camerino
Roberto Camerino
A loué à 2021-08-13

Highly recommended, excellent attention and service. Marinela attended me with a lot of patience
Leo Gru00fcn
Leo Gru00fcn
A loué à 2020-03-06

Very professional and very kind staff. Recommend

Great service and price. They were very helpful and attentive both at the pick up and delivery point. Definitely will choose them next time.
Zaira Romero
Zaira Romero
A loué à 2019-01-05

De bine. (Translated by Google) Good.
Flaviu Beu
Flaviu Beu
A loué à 2018-06-18

Good car selection. Good prices.
Mihai Coman
Mihai Coman
A loué à 2018-03-05

Foarte serviabili... (Translated by Google) Very helpful ...
Vasile Pop
Vasile Pop
A loué à 2018-02-06

Foarte flexibili (Translated by Google) Very flexible
Vasile Pop
Vasile Pop
A loué à 2018-01-27

Inchirieri auto Sibiu

Sibiu este unul dintre cele mai vizitate orase din Romania, iar Autonom Rent a Car Sibiu va pune la dispozitie o gama foarte variata de masini, la preturi accesibile. De asemenea, beneficiati de livrarea gratuita a autoturismului inchiriat la orice adresa din municipiul Sibiu.

Puteti alege sa inchiriati, in functie de nevoile dumneavoastra de mobilitate, o masina de dimensiuni medii, cum ar fi Opel Astra sau o masina de familie, cum ar fi VW Passat.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Sibiu. Programul agentiei este Luni-Vineri, între orele 09:00 - 18:00.

Despre Autonom Rent a Car

Autonom Rent a Car este cea mai mare firma de inchirieri masini din Romania, cu un parc auto de peste 3.000 de autoturisme noi si acoperire nationala, avand 46 de puncte de lucru, in 35 de orase, precum Alba Iulia, Arad, Bacau, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Focsani, Galati, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Resita, Roman, Satu Mare, Sibiu, Slatina, Suceava, Targu Mures, Timisoara, Tulcea.

De asemenea, Autonom Rent-a-Car va ofera servicii de inchirieri auto si in principalele aeroporturi: aeroportul Bucuresti "Henri Coanda – Otopeni" si cele din Arad, Bacau, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara, Tulcea.

Descopera Sibiu

Sibiu este un oras cu o istorie foarte bogata, pe care turistii o pot regasi plimbandu-se pe strazile pitoresti din centrul istoric sau vizitand unul din nenumaratele muzee si obiective turistice ale orasului.

Muzeul Brukenthal, Primaria, Turnul Dulgherilor, Catedrala Evanghelica, Podul Minciunilor, Turnul Sfatului si lista poate continua la nesfarsit. Nu uitati nici de numeroasele festivaluri de teatru, muzica si arte vizuale care au loc în orasul care a se mandreste cu distinctia de a fi singurul oras din Romania care a primit în 2007 titlul de Capitala Culturala European.

Daca luati in calcul vizitarea imprejurimilor Sibiului, Autonom Rent a Car va pune la dispozitie o oferta generoasa de inchiriere masini. Puteti opta pentru masini de dimensiuni medii, SUV-uri, limuzine ?i chiar minivanuri sau microbuze.