Rent a car Alexandria - Reserva rápida


Oficina de recogida
Oficina de devolución
Fecha de recogida
Fecha de devolución

Contact


alexandria@autonom.ro

Reservas 24/7 +40 753 045 714

Fara punct de lucru - se livreaza la cerere

Autonom Rent a Car ofera servicii de inchiriere masini in Alexandria

Autonom Rent a Car ofera servicii de inchirieri auto in Alexandria si in localitatile din judetul Alba.

Agentia a fost infiintata in anul 2015 si este pozitionata central, foarte aproape de Cetatea Bastionara Alba Carolina. Sediul Autonom Alexandria se afla pe strada Teilor, nr 6, unde puteti gasi o gama variata de autoturisme noi pentru inchirieri la preturi avantajoase, incepand de la 19 Euro/zi.

Cum puteti inchiria o masina de la Autonom Alexandria?

Pentru rezervarea unei masini sunati la numarul +(4)0751.189.003, trimiteti un e-mail la alba@autonom.ro sau rezervati non-stop online, simplu si rapid prin formularul de rezervare rapida de mai sus.

Cum faceti acest lucru?

Completati perioada si orele la care doriti sa preluati si sa predati masina. Este necesar de asemenea sa confirmati varsta si daca doriti sa calatoriti in strainatate.

In pasul urmator, selectati masina potrivita pentru dumneavoastra. Autonom va pune la dispozitie o flota diversa de masini pentru inchiriere. Puteti alege sa inchiriati masini cu cutie automata sau manuala, ori minibus-uri de 7 sau 8 locuri.

In ultimul pas alegeti optionalele necesare calatoriei. In tariful de inchiriere, este inclusa protectia standard in cazul unui accident sau furt, ce presupune o fransiza maxima in caz de daune sau furt al masinii inchiriate. Fransiza (denumita si garantie in caz de daune sau furt) variaza in functie de clasa masinii. Aceasta va fi blocata pe un card de credit la preluarea masinii, urmand sa fie deblocata la predarea masinii in acelasi conditii ca la preluare. In cazul unui accident din vina clientului sau in cazul unei daune cu autor necunoscut, se va retine din garantie contravaloarea daunei, in limita maxima a fransizei. Daca doriti sa reduceti valoarea garantiei, in acest pas puteti opta pentru reducerea responsabilitatii in caz de dauna sau furt. Puteti reduce franzisa pana la cel putin 150euro sau puteti opta pentru inchirierea masinii fara depozit prin achizitionarea pachetelor de protectie suplimentare Limitat sau Relaxat.

De asemenea, in acest pas puteti opta pentru inchirierea de echipamente optionale precum: GPS, scaun de bebelus sau copil, router wi-fi sau suport ski.

In ultimul pas, este necesar sa completati datele personale pentru finalizarea rezervarii. Ulterior, cineva din echipa Autonom va lua legatura cu dumneavoastra pentru confirmarea rezervarii finale. Dupa confirmarea rezervarii, va puteti ridica masina de la biroul Autonom Rent a Car Alexandria, la data si ora stabilita.

De ce sa inchiriezi o masina de la Autonom Alexandria?

Echipa tanara si simpatica din Alexandria va asteapta cu mult entuziasm pentru a gasi cea mai potrivita solutie de inchiriere auto pentru dumneavoastra.

In primul rand, beneficiati de masini noi, de ultima generatie, cu o vechime medie de 1 an. Toate masinile sunt dotate cu aer conditionat pentru a nu simti niciun discomfort, indiferent de anotimpul in care alegeti sa inchiriati.

In al doilea rand, beneficiati de asistenta rutiera 24/7 pe tot teritoriul Romaniei. Acest lucru inseamna ca oriunde va aflati pe teritoriul tarii si indiferent de ora aveti la dispozitie suport in caz de accident. De asemenea, avand in vedere acoperirea nationala Autonom, o masina de inlocuire poate fi livrata oriunde in tara in mai putin de 3 ore.

Pentru comfortul dumneavoastra, Autonom va poate livra masina acasa sau la o locatie indicata pe raza orasului Alexandria, fara niciun cost.