Rent a car Baia Mare Aeroport - Schnelle reservierung


Übernahmestelle
Übergabestelle
Übernahmedatum
Übergabedatum

Contact


Inchirieri masini Aeroport Baia Mare

Autonom Rent a Car Baia Mare ofera servicii de inchiriere auto in judetul Maramures.

Infiintata in octombrie 2015, agentia de inchirieri masini Baia Mare va ofera o gama variata de autoturisme noi, la preturi oneste si va ofera gratuit livrarea autoturismului pe toata raza orasului Baia Mare.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia Autonom Baia Mare. Serviciul de rezervari, livrari/returnari este disponibil non-stop.

Ce puteti vizita in Baia Mare?

Baia Mare este orasul de resedinta al judetului Maramures si, totodata, unul dintre centrele aurifere care si-au cunoscut gloria in secolele XIV-XV. Pe langa importanta resurselor subterane, orasul Baia Mare s-a facut remarcat datorita potentialului turistic pe care il prezinta. Centrul orasului arata modern, dar are un aer medieval. Urmele vizibile ale trecutului mai indepartat al orasului se concentreaza in jurul Pietei Libertatii, unde cladirile au fost restaurante recent. De asemenea, Casa Iancu de Hunedoara, Turnul Macelarilor, Biserica de Lemn din Chechis, Catedrala Adormirii Maicii Domnului si Turnul Stefan sunt obiectivele turistice pe care nu trebuie sa le ratati. Tot in Baia Mare se afla o biblioteca, 6 muzee, un planetariu, un observator astronomic, 2 teatre, 2 case de cultura, o scoala populara de arta si o universitate populara.

Ati vrea sa vedeti toate aceste locuri dar nu aveti cu ce sa va deplasati? Autonom rent a car ofera servicii ireprosabile de inchiriere auto la preturi convenabile. Flota noastra cuprinde o gama variata de solutii de mobilitate, pentru orice nevoie.