Rent a car Arad Aeroport - Reserva rápida


Oficina de recogida
Oficina de devolución
Fecha de recogida
Fecha de devolución

Contact


Autonom Rent a Car ofera servicii de inchiriere masini si tranzit in Arad

Autonom Rent a Car din Arad ofera servicii de inchiriere auto si tranzit de la si pana la aeroportul din Arad. Fie ca este vorba despre o vizita turistica sau doar despre o zi de munca, masinile noastre raspund oricarei nevoi, la preturi accesibile.

Infiintata in Aprilie 2010, agentia Autonom din Arad livreaza gratuit masini pe intreaga raza a orasului. Autonom Rent a Car Arad ofera transport in siguranta la orice ora catre sau de la aeroport. Masinile autonom acopera o gama variata, pentru orice ocazie, de la Dacia Logan sau Seat Toledo pana la Volswagen Tiguan, Opel Insignia sau Mercedes A-Class.

Masinile autonom se pot inchira prin completarea formularului disponibil mai sus. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati datele de preluare si predare ale masinii, datele si orele aferente, iar apoi sa alegeti masina dorita.

Puteti beneficia de serviciile de inchiriere masini Autonom Arad in timpul saptamanii sau in weekend 24/7.

 

Descoperiti Aradul

O masina inchiriata de la Autonom Rent a Car va ofera ocazia de a descoperi orasul, de a ajunge in cel mai scurt timp la destinatia dorita si de a va bucura de timpul liber impreuna cu prietenii si familia. Puteti vedea Cetatea Aradului, Biserica Evanghelica sau primaria orasului, sediul Autonom aflandu-se in imediata vecinatate a acesteia.

Inchirieri masini Arad cu sofer & transfer aeroport Arad - Hotel
 
Pentru un transfer cat mai rapid si placut, Autonom Rent a Car ofera, pe langa masina inchiriata, si sofer care va poate facilita transportul la orice adresa de la aeroport.
 

Motive pentru a alege Autonom:

  • Ofera o gama variata de automobile.
  • Livreaza gratuit in oras.
  • Ofera masini noi, cu o varsta medie de 1 an.
  • Puteti inchiria o masina de oriunde din Romania.
  • Ofera asistenta rutiera 24/7.