Rent a car Suceava - Réservation rapide


Lieu de la  reprise
Lieu de la remise
Date de la reprise
Date de la remise

Contact


suceava@autonom.ro

Réservations 24/7 +40 748 29 56 60

Calea Unirii, nr. 17

(Translated by Google) Good prices, perfect car. (Original) Prezzi buoni, macchina perfetta.
Massimiliano Retaggi
Massimiliano Retaggi
A loué à 2022-04-27

Seviciu foarte profesional cu un personal amabil și atent. Recomandăm cu toată încrederea. (Translated by Google) Very professional service with a friendly and attentive staff. We wholeheartedly recommend it.
DANIELA GRIGORIU
DANIELA GRIGORIU
A loué à 2021-09-10

Servicii prompte și de calitate. (Translated by Google) Prompt and quality services.
Neo
Neo
A loué à 2021-08-25

(Translated by Google) Little attention. (Original) Poca attenzione.
Silvano Fassetta
Silvano Fassetta
A loué à 2021-07-16

(Translated by Google) Vehicle in very good new and clean condition. We were picked up as soon as we arrived at the station. Andréi was very kind and accommodating. The quality to price ratio is excellent. Thank you (Original) Véhicule en très bon état neuf et propre. Nous avons été pris en charge dès notre arrivée à la gare. Andréi a été très gentil et arrangeant. Le rapport qualité prix est excellent. Merci
Camille Jeanblanc
Camille Jeanblanc
A loué à 2021-06-24

Mașini noi și sigure bine întreținute! (Translated by Google) New and safe well-maintained cars!
Mihai Manoliu
Mihai Manoliu
A loué à 2021-06-06

Ok
GUT AUSSEHEN
GUT AUSSEHEN
A loué à 2020-09-20

Seriozitate, corectitudine, profesionalism. Recomand. (Translated by Google) Seriousness, fairness, professionalism. I recommend.
Motor Center
Motor Center
A loué à 2020-03-24

Friendly staff, new cars, instant assistance when needed.
Cristina Groza
Cristina Groza
A loué à 2019-08-12

(Translated by Google) For several years I have been coming back to Romania and renting the car from Autonom, reliability and kindness is what represents them, even if something unexpected may happen, they always solve any problem, thanks Autonom, I recommend them with all my heart (Original) Sono diversi anni che ritorno in Romania e affitto la macchina da Autonom ,affidabilità e gentilezza è quello che li rappresenta,anche se può succedere qualche imprevisto ,loro risolvono sempre qualunque problema ,grazie Autonom ,li consiglio con tutto il cuore
Ramona Stefancu
Ramona Stefancu
A loué à 2019-07-31

Very helpful staff and great English speaking. Stayed late for me to make sure I got the car I needed. Highly recommend!
David Meyrowitz
David Meyrowitz
A loué à 2018-04-16

Profesionisti. (Translated by Google) Professionals.
Marius Curteanu
Marius Curteanu
A loué à 2017-06-21

Servicii bune. Personal amabil. Parcul auto este mai mereu înnoit. (Translated by Google) Good services. Polite staff. The car park is always renewed.
Cosmin Avramescu
Cosmin Avramescu
A loué à 2017-05-27

că sunt scumpi că nu sunt scumpi dar sunt de cuvânt și au rețea în toată țara. eu am avut o experiență plăcută cu Autonom. vom repeta... (Translated by Google) they are expensive they are not expensive but they are word of mouth and they have a network all over the country. I had a nice experience with Autonom. we will repeat ...
Adrian G
Adrian G
A loué à 2016-11-14

Spațiu ok
Dannud
Dannud
A loué à 2016-07-01

Inchiriere masini Suceava

Autonom Rent a Car Suceava va pune la dispozitie servicii de inchirieri auto la preturi convenabile. Flota Autonom prezinta o gama variata de modele, care se pot adapta cu usurinta nevoilor dumneavostra. Suplimentar, beneficiati de livrarea gratuita a autoturismului inchiriat la orice adresa din municipiul Suceava.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va alegeti orasul de preluare si predare si sa stabiliti intervalul de timp pentru care doriti inchirierea. Ulterior va puteti alege modelul de masina dorit, tipul de asigurare si echipamentele aditionale de care aveti nevoie pe parcursul calatoriei dumneavoastra. Plata inchirierii se poate face atat cu cardul de credit, cat si cash atunci cand va veti prezentata la sediu pentru preluarea masinii.

Puteti rezerva o masina si contactandu-i telefonic pe reprezentantii nostri de la Autonom Rent a Car Suceava, de luni pana vineri între orele 09:00 - 18:00.

Descoperiti Suceava

Pentru a valorifica la maximum timpul petrecut in Suceava, inchiriati o masina de la Autonom Rent a Car, care va ofera preturi avantajoase si servicii ireprosabile de inchirieri auto. Puteti alege o masina economica sau chiar un microbuz, pentru a calatori impreuna cu familia si prietenii in afara orasului.

In Suceava puteti vizita Cetatea Scheia sau Cetatea de Apus a Sucevei, acum in ruine, situata la o altitudine de 384 m, precum si Complexul medieval Zamca, ridicat in 1606, pe un platou din vestul orasului, de armenii refugiati in Moldova in secolul al 16-lea.

Inchiriere autoturism pentru weekend

Vreti sa evitati traficul si aglomeratia din oras? Apelati la serviciile de inchirieri masini Autonom si conduceti pana in zona Dornei, unul din cele mai frumoase locuri in care natura si creatia umana coexista in armonie. Absolut unice sunt rezervatiile naturale, precum padurea seculara de la Slatioara, si manastirile ortodoxe pictate din sudul Bucovinei, incluse de UNESCO in patrimoniul cultural universal si vizitate de iubitori de arta si cultura din intreaga lume: Voronet (ctitorita in 1488), Putna (1469) - unde e inmormantat Stefan cel Mare, Humor (fondata in 1530), Moldovita (1532) si Sucevita (1584), fiecare avand un colorit specific.

Inchirieri masini Suceava & transfer aeroport

Aveti nevoie de un transfer rapid si in siguranta catre sau de la aeroportul din Suceava sau spre alt oras, dar nu doriti sa conduceti dumneavoastra autoturismul inchiriat? Autonom va pune la dispozitie serviciul de inchirieri autoturisme cu sofer, disponibil din toate aeroporturile importante ale Romaniei, catre orice destinatie nationala.